Udgivelser

Anmeldelser

 • Dødemandsbugten, Aktisk noir af høj kvalitet

  Dødemandsbugten, Aktisk noir af høj kvalitet

  5 ud af 6 stjerner: Thomas Rathsacks tredje action-trhiller sender den suspenderede jægersoldat Michael Plessner til Grønland. Det er på niveau med Tom Clancy.

 • Dødemandsbugten

  Dødemandsbugten

  Thomas Rathsack har gjort det igen: Skrevet en hæsblæsende spændingsroman ladet med en elitesoldats nøgterne betragtninger, mavefornemmelser og den kroniske vågnen-op-fem-minutter-før-vækkeuret-ringer.

 • Dødemandsbugten, Aktisk noir af høj kvalitet

  Dødemandsbugten, Aktisk noir af høj kvalitet

  5 ud af 6 hjerter: Rathsack forstår at omsætte sin viden og indsigt til en topspændende bog.

 • Krigeren kalder alle kontorfunktionærer!

  Krigeren kalder alle kontorfunktionærer!

  5 ud af 6 stjerner: ”Stærk under pres - håndbog i high performance”. Kan man overføre militærets fysisk krævende udfordringer i små, faste teams til forholdene i et energiselskab...

 • Sådan kan teams præstere deres ypperste

  Sådan kan teams præstere deres ypperste

  6 ud af 6 stjerner: ”Stærk under pres - håndbog i high performance”. Højtydende team, som kontinuerligt skaber bedre resultater end andre grupper, må være enhver chefs drøm. En ny bog fra den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack og præstationstræneren Rune Wåhlin Andersen anviser en vej.

 • Jægersoldatens sjældne autensitet

  Jægersoldatens sjældne autensitet

  4 ud af 6 stjerner: ”Sort daggry” har i høj grad sit eget liv og er en rigtig god spændings- roman. Thomas Rathsack har personlig erfaring fra årene i Jægerkorpset, og det mærkes gennem hele fortællingen. Der er en sjælden autensitet over romanen.

 • Spænding ved daggry

  Spænding ved daggry

  4 ud af 5 stjerner: Tom Clancy møder Leif Davidsen, der møder Al Qaida og terrorfrygt, som blander biologiske våben med et af vores skrækscenarier. Det er Thomas Rathsack og hans nyeste bog ’Sort Daggry’.

 • Mord i en mørketid

  Mord i en mørketid

  4 ud af 6 stjerner: Rathsack kan skrive og levere en historie, der er troværdig og skræmmende og lige præcis så detaljeret i den rå jægersoldat-jargon, at man kan lugte dunsten af mandesved og tung testosteron.

 • Action-thriller i højeste gear

  Action-thriller i højeste gear

  5 ud af 6 stjerner: Rathsack behersker action-thrilleren med stor professionalisme. 'Sort Daggry' er en rigtig neglebider af en historie for sofa-machoer. Det er den mest spændende film, denne anmelder længe har læst.

 • Jægersoldat mod bio-terrorister

  Jægersoldat mod bio-terrorister

  4 ud af 6 stjerner: Så er du klar til - endnu - en historie om, hvordan elitesoldater må gå gennem ild og vand for at redde os fra diabolsk terrorhelvede, er 'Sort Daggry' bestemt værd at kaste sig over.

 • Kræs for spændingsfans

  Kræs for spændingsfans

  4 ud af 5 stjerner: Rathsacks ekspertise i, hvordan jægersoldatens verden ser ud, synes uden grænser, og han forstår at omsætte det hele i et effektivt sprog. »Sort daggry« er kort sagt kræs for yndere af spændingsromaner.

 • Rent ræs med Rathsack

  Rent ræs med Rathsack

  4 ud af 6 hjerter: Man skal læse den fordi pedalen er i bund - hele vejen. 'Sort Daggry' er til drengerøve m/k, der elsker mandehørm, militser og maskiner i alle varianter.

 • Knaldgod bog til en sur efterårssøndag

  Knaldgod bog til en sur efterårssøndag

  4 ud af 6 stjerner: Thomas Rathsack har skrevet en knaldgod bog til en sur efterårssøndag.

 • Jægersoldat kommer godt fra land

  Jægersoldat kommer godt fra land

  5 ud af 6 stjerner: Thomas Rathsack skulle være de fleste bekendt efter sagen om han famøse "Jægerbog". Nu debuterer han som krimiforfatter med "Shadow Army", der i høj grad fortsætter med at bruge løs af hans erfaringer som elitesoldat i Afghanistan.

 • Blod, sved og sammenhold

  Blod, sved og sammenhold

  I krig med eliten II. Flot romandebut af den forhenværende jægersoldat Thomas Rathsack.

 • Alt råt fra jægerne

  Alt råt fra jægerne

  4 ud af 6 stjerner: Thomas Rathsack, berømt med sin bog ”Jæger - i krig med eliten”, som udløste skandale i forsvaret, er gået i krig med en ny karriere som thriller-dokumentarist.

 • Shadow Army

  Shadow Army

  4 ud af 5 stjerner: Navnet Thomas Rathsack leder tankerne hen på jægerbog og Google Translate. Men det er mange ord siden. I september debuterede Rathsack som romanforfatter med bogen ’Shadow Army’.

 • Soldat i frontkollisjon

  Soldat i frontkollisjon

  Beretningen til en av soldatene i de danske spesialstyrkene har utløst strafferettslig oppgjør, skandale og den danske forsvarssjefens avgang. Den er i tillegg svært leseverdig.

 • Jeger uten grenser

  Jeger uten grenser

  Hvorfor blir et menneske elitesoldat? Hva ligger bak ønsket om frivillig å gå igjennom de mest vanvittige fysiske lidelser — for deretter å bli sendt ut i de mest marerittlignende situasjoner kloden rundt?