Respons til Rathsack

 

Du må meget gerne fortælle om din oplevelse med foredraget nedenfor.

Thomas afholdt tre indlæg under danboligs træningssamling i marts 2015. Dette er hans ‘rating’ på baggrund af evaluering fra kædens cirka 250 ejendomsmæglere.

Vi har haft Thomas Rathsack som indlægsholder på træningsdage for vores ejendomsmæglere i foråret 2015. Thomas talte med stor indlevelse om ”High-performance teams”, og det gjorde et stort indtryk på alle deltagere. Thomas er en super god formidler og formår at flette sine erfaringer fra Jægerkorpset ind i en ”civil” kontekst. Hans budskaber om værdien af teams, at man selv har valgt sit job og derfor skal ”suck-it-up”, hvis man møder udfordringer på vejen er super gode og rigtig nyttige i vores marked. Jeg kan kun anbefale Thomas Rathsack.

Kim Jansson
Salgschef
Danbolig a/s.

Hej Thomas og Rune,

Jeg vil blot sige tak for sidst og sige tak for et super inspirerende indlæg hos Presidents Institute i onsdags på Comwell hotellet i Århus.

Jeg var med på det lille morgenhold om onsdagen, og jeg fik ikke rigtigt en mulighed for at sige tak for jeres meget spændende og vedkommende præsentation.

I har fortjent stor ros for jeres performance! Jeg vil glæde mig til at købe jeres kommende bog, og få den læst igennem.

Anonym

Hej Thomas,

Lad mig starte med at sige tusind tak for i går, sikke et fint foredrag! Du er virkelig en god fortæller, og du er god til at bygge de gode historier op, så man gerne bare vil have mere og mere og mere. Og selvom du sagde, at du ikke var særligt tålmodig, synes jeg, du var meget tålmodig med at svare på de mange spørgsmål. Vi har svært ved at få armene ned i dag, fordi du som foredragsholder åbenbart har ramt interessen hos lige præcis dem, vi ellers aldrig ser på biblioteket – de unge mænd. Jeg har aldrig før været til et biblioteksarrangement med en så stor overvægt af mandligt publikum, det var en fornøjelse!

Iben Christiane Bach

Fed, fed oplevelse og vildt inspirerede foredrag af Thomas Rathsack – fortryder på ingen måde at have taget den 3 timer lange køretur herover!

Lui Hansen
Formidlingskonsulent
Randers Bibliotek

Tak til Thomas Rathsack for et rigtig godt foredrag, der gav et indblik i en jægersoldats verden samt forståelsen af, hvor meget teamet betyder for både før, under og efter operationerne. Et specielt bånd mellem jægersoldater der aldrig brister – som kan være stærkere end familiens bånd. Meget stærkt beskrevet.

Lone Irene Jensen
Randers bibliotek

Han ér skabt af noget andet, ham Jægersoldaten!

Vi havde den mest fantastiske aften i går med tidligere Jægersoldat og seriøse mandfolk, forfatter og mentaltræner Thomas Rathsack.

Meget interessant, meget lærerigt og spændende at høre om akut stress og langvarig stress fra en HELT anden vinkel. En vinkel som for LANGT de fleste af os er fuldstændig usammenligneligt med noget vi ”almindelige” mennesker nogensinde kommer ud for.

Tænk at blive fløjet dybt ind i Afghanistan i en helikopter med 4 andre Jægersoldater, og i bælgragende mørke blive sat af helikopteren, der flyves af verdens bedste helikopterpiloter som kan placere helikopteren med rotorbladene roterende klods op ad en klippevæg – Lemmen åbnes og de blev droppet ud på en lille klippeafsats med hver deres 80 kg (ja, 80 kg) tunge rygsæk.

Værsgo, der holder I så øje med Talebans gøren i området, oppe fra den meget varme, lille klippeafsats, i 10 døgn 5 mand.

Ikke noget snak med hinanden, fuld opmærksomhed døgnet rundt, turnus med 2 timers vagter og dagen og 1 times vagter om natten, for lidt vand, tørkost på pose, toilet i plastikposer, stor hensyntagen til hinanden ved søvn, adrenalinet pumpende rundt i blodet – Og pludselig stod der 2 Taleban krigere og gloede lige i øjnene på dem!

Thomas fortalte meget spændende om, hvordan det handler om at benytte Taktisk Vejrtrækning for at tage brodden af den akutte stress, dejligt at høre at selv der blandt Jægere bruges vejrtrækningsøvelser som jeg i uendelighed advokerer for, som et uundværligt og meget effektiv værktøj ved stress.

Han fortalte også om, hvor vigtigt det er køre ”Gameface” som amerikanerne kalder det. Det at holde facaden, som er yderst vigtigt i pressede situationer med andre mennesker. Begynder en at virke usikker og bange og tvivlende, ja, så kan hele situationen ende galt, da vi konstant spejler os i hinanden og dem vi er sammen med.

Så husk, på med Gameface engang imellem, det kan hjælpe både dig og andre.

Gameface teorien ramte faktisk lige plet hos mig selv, først tænkte jeg, ja, men det er jo at være usand mod sig selv, hvis nu man ér ved at gå i panik over et eller andet – Men faktisk nej, det er et super værktøj til selvhjælp, når man bare IKKE VIL overmandes af panik, fordi lige der går det bare ikke!

Er han skabt af nogen andet end dig og mig?

JA, det synes jeg klart, at han er.

Der var 90 på Thomas´ hold til at blive Jægersoldat, der var 8 mand tilbage, da de blev Jægere.

Så 82 ud af 90 havde ikke det der skal til, for langt de fleste mentalt, så ja, det er mennesker der har en kæmpe mental kapacitet.

Så ca. 10% af os kan blive Jægersoldater, men os 90% andre vi har også en kæmpe mental kapacitet, måske kender vi den bare ikke, måske skal vi bare arbejde noget mere med at mentaltræne os selv og blive klogere på os selv, presse os selv lidt ud over grænsen engang imellem, vove det vi ikke tør.

Sætte Gamefacet på og se at komme ud over stepperne.

Tak til Thomas Rathsack for en super aften med masser af Manpower!

Anne Winther

Hej Thomas!

Selv tak for en super aften!

Jeg har fået masser af positiv respons på foredraget. Både de unge og de ældre synes, det var supergodt.

De roser dig for din måde at fortælle på. At du holder os fanget fra først til sidst.

De bedste hilsner.

Eva E
Langelands Menighedsråd

Hej Thomas

Tak for sidst – for pokker et spændende foredrag du holdte.

Jeg kan fortælle, at min kunde er meget tilfreds, og de følte sig nærmest ”tryllebundet” i løbet af den tid du havde.

Selv forestiller jeg mig, at du har så mange oplevelse eller så meget materiale, at du kunne stå time efter time og fortælle.

Jeg har hørt sindssyg mange foredragsholdere, motivatorer og lign. qua mit arbejde. Mange er pisse gode ”performere” på scenen, men man (eller jeg) får hurtigt det indtryk, at det er det samme de siger hver gang. Når du fortæller virker det langt mere autentisk. Det virker ikke så indøvet (hvilket er positivt ment), og det virker som om, at du lader dig fange af det selskab du sidder med og griber nogle af de tanker der falder dig ind. Dette uden at det bliver rodet, for du kommer godt tilbage på sporet.

Emnet til dette foredrag var meget velvalgt. Det var rigtig godt ,at det ”bare” var god fed historie for det virkelige liv. Den gik rent ind!

Så kan jeg vist ikke finde på mere ros at give dig :o) Du kan tro, at jeg nok skal have dig i mente til en anden god gang.

Tak for bogen. Jeg er allerede godt i gang med den, men måtte kl. 00.20 i nat overgive mig til søvnen. Hvilken passage i bogen er det, der var årsag til hele balladen med Forsvarskommandoen?

Bedste hilsner

Thomas
Nordic Event

Vi var alle begejstret for jeres overdrevet, mega medrivende foredrag… Uden samligende det bedste vi har haft. 1000 tak for en verdensklasse performance…

Frank Papsøe
Nordisk Salgsdirektør
Experian.

Gennem et pågående samarbejde startende fra medio 2013 med ca. 16 gennemførte aktiviteter ud af 26, har jeg fornøjelsen af Rune og Thomas som indlægsholdere. I denne sammenhæng vil jeg fremhæve deres engagement, seriøsitet og udsøgte professionalisme – de stræber hele tiden at levere en optimal præsentation.

Deres indlæg – Performance under Pressure – er et inspirerende kraftfelt mellem ledelseserfaring versus videnskabelig viden versus personlige anekdoter og erfaringer. I denne sammenhæng er kulissen en vekselvirkning mellem Runes imponerende akademiske viden om alt fra stressfaktorer, spejlneuroner til hormoner kombineret med Thomas’ utrolig spændende erfaringer og oplevelser fra diverse udsendelser i verdens ’hot-spots’ som operativ specialstyrke soldat – Jæger – under helt ekstreme forhold. I indlægget forstår Rune og Thomas at parallelisere deres viden og erfaring, så den på meget elegant vis komplementerer deres forskellige baggrund til tilhørernes store begejstring og udbytte.

Alt i alt er det en stor inspiration og en sikker succes med faglig indsigt og solidt udbytte at opleve de to herrer på scenen.

Jeg vil til enhver anbefale deres foredrag og et samarbejde med de to herrer!

Anders Højte
Executive Director og COO

Thomas Rathsack et særdeles spændende og inspirerende foredrag for os i NJAM LIVE EVENT (Danmarks største LinkedIn netværk ”Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes”).

Vi var ca. 90 deltagere, der hørte om de op- og nedture, som Thomas’ liv har budt ham. De færreste går igennem livet på en lyserød sky, heller ikke den sejeste jægersoldat.

Vores medlemmer er hovedsageligt jobsøgende, som kan være i en fase af livet, hvor de basale ting i livet kan være udfordrende, og så er det inspirerende at have en foredragsholder i Thomas’ kaliber til at fortælle, at mennesker, der måske i dag har succes, også kan have oplevet modgang tidligere i livet. Thomas fortalte levende, at selv om han har en imponerende uddannelse som jægersoldat, så har han ikke været for fin til at tage et rengøringsjob eller gå med reklamer, da han absolut ingen penge havde. Han fortalte også, at han selv bankede på døren hos en direktør for et IT firma og fik jobbet som sælger på trods af, at han ingen forudsætninger havde for at bestride jobbet. Det viste sig dog, at Thomas fik succes i jobbet, og på højden af karrieren i virksomheden, forlod han den igen, da han savnede nye udfordringer. Han søgte herefter uddannelsen som minerydder i den tredje verdens lande, hvor han arbejde i knap to år. Efter en spændende tid igen som Jægersoldat i Irak og Afghanistan, skrev Thomas den famøse bog: ”Jæger – i krig med eliten”. Jeg kan iøvrigt varmt anbefale Thomas’ bøger – og ikke mindst høre de foredrag som han holder! Thomas er et behageligt menneske, og en god fortæller, hvor man nemt indlever sig ind i hans verden.

NJAM
LIVE EVENT

Kære Thomas og Rune,

Tak for et fantastisk foredrag for et par dage siden i Helsinge!

Tusind tak

Med venlig hilsen LPB

LPB

Hej Thomas

Blot lige en kort tak og positiv feedback på dit og Runes spændende foredrag på IS15 i tirsdags. Det var utroligt spændende, inspirerende og respektindgydende at høre dine beretninger fra en verden langt fra vores egen, trygge. Og superspændende at kombinere det med Runes viden og erfaring. Et par MEGET spændende og interessante timer – jeg bliver nok nødt til at købe en bog eller to

Go’ jul Mvh 

Preben

Kære Thomas,

Tak for en inspirerende formiddag. For mig er det en fornøjelse at høre, hvordan andre har klaret de udfordringer, vi får når vi rammer muren, bunden eller er kørt ned ad en blindgyde.

Bedste hilsener E

Kære Thomas,

Jeg var til dit foredrag i dag hos Netværk for jobsøgende, og hold da op…jeg er helt blown away..det var så inspirerende og skønt at høre dit livsforløb indtil nu – og mange kunne bruge lidt af din overlevelsesevne og ikke holde sig for fin til at gøre rent el lign og samtidig med den energi og glæde du udstrålede over alle de forskellige valg du har foretaget, men stadig er blevet tro mod dig selv og ikke “ufrivilligt” og lige pludselig havnet med villa og 2 børn og sidder i “saksen”. Hvis jeg var hund ville jeg gerne bo hos dig :-)…

Tak igen for en inspirerende og givende dag. Og jeg står først på listen, hvis du laver et Jægersoldat light kursus….

Mange hilsner PL

Hvad har en jægersoldater og Topdanmark til fælles? De fleste vil måske tænke, at der ikke er så meget til fælles, men uanset om du er jægersoldat eller arbejder i et forsikringsteam, så er du super afhængig af, at dit team arbejder perfekt sammen og bakker op om hinanden! Thomas Rathsack har med sit spændende foredrag og sine knivskarpe betragtninger om betydningen af samarbejde i teams, motiveret og inspireret Topdanmarks Døgnservice til at holde fokus på netop samarbejde og god teamspirit. Det er ikke sidste gang vi vil bruge Thomas og hans evner som motivator og foredragsholder.

Stig Kjeldsmark
Topdanmark

Hej Thomas,

Tusind tak for en fed og uforglemmelig aften ???? Man kunne virkelig mærke, at du var klar, tændt og forberedt. Vi kunne have fortsat hele aftenen. Det var en stor oplevelse at komme lidt tættere på din verden, og jeg er sikker på, at vi alle fik den samme oplevelse. Det er helt sikkert ét af de bedste foredrag/møder, som jeg har været til – takket være DIG og din energi. Jeg håber også, at du fik et lille indblik i, hvem vi er, og hvad vi laver i vores lille klub. Det gav ihvertfald vores møde et lille pift, at du spiste med og blev der til slut. Tak for det. Ses derude.

Med de aller bedste hilsner

Tom Hansen
Round Table Køge

Mange og STOR TAK for, at du var med til at gøre Discovery Strandløbets foredragsaften til en enestående og inspirerende aften! Vi har allerede fået rigtig mange postive tilbagemeldinger.

Claus Mohrhagen
Arrangør Strandløbet 2011

Thomas taler ud fra sit eget jeg, et meget personligt foredrag med stor åbenhed om sit ego, sine oplevelser som både privat person og som jægersoldat. Publikum reflekterede med mange spørgsmål, et dejligt tegn på glæde over foredraget. Der var mange som kom hen til mig og roste ham. Det spændende var den måde han kunne bringe os ind i den skjulte verden som jæger. Det var bare GODT.

Med venlig hilsen 

Rigtig godt foredrag i Tivoli Erhvervsklub, Thomas! Tror sjældent så mange mennesker har været så stille så længe ???? Go´ ferie!

Heidi Graff
Tivoli Erhvervsklub

Hej Thomas,

Tak for et rigtig godt foredrag i DGI byen hertil aften. Har læst din bog flere gange og det var fantastisk at se dig sætte ord og følelser på de oplevelser, du har haft både i korpset og i tiden efter. Glæder mig til din nye bog udkommer – den kommer helt sikkert på boghylden. God vind fremover…

Brian Bjørnskou Petersen
Via Facebook

Hej Thomas,

Jeg vil lige sige dig tak for en forrygende aften i Kulturstationen Vanløse. Det var et meget ærligt og åbent foredrag, der gennemhullede fordomme hos flere af deltagerne. Jeg havde læst bogen forinden og finder den meget spændende. Den giver et rigtig godt billede af de forskelligartede opgaver, en jæger har. Stor respekt til jer. Det var også dejligt at se så mange mandlige tilhørere. Til vore foredrag plejer mere end 2/3 af tilhørerne at være kvinder. Endnu engang tak for en flot aften … med ca. 120 tilhørere. Held og lykke med dit forfatterskab fremover.

De bedste hilsner

Jytte Hansen
Kulturstationen, Vanløse

Hej Thomas,

Jeg fik punkteret en del myter om jægersoldater, da jeg hørte dit foredrag i Vanløse. Jeg har en stor beundring for det store humanitære arbejde, der bliver gjort omkring minerydning. Jeg er imod krigen i Afganistan men ser også virkeligheden i øjnene. I gør en forskel. Du virkede meget professionel og ærlig – og hvad du ikke har præsteret. Jamen dog. Tak for en god aften. Det bliver spændende at læse din nye bog.

Med venlig hilsen

Jette
Vanløse Bibliotek

Hej Thomas

Det er skam mig, der takker for et rigtig spændende og inspirerende foredrag. Vi har her de seneste dage fået stor ros for arrangementet, og det har givet os en masse ”leads”, som vi nu kan arbejde med. Jeg er nu helt sikker på, at hvis du ikke havde været trækplaster, havde der nok været mange tomme stole (ikke for at forklejne de øvrige på scenen!). Din bog har virkelig sat nogle tanker i gang hos mig – det at være så målrettet som du har været er fascinerende. Samtidig med, at du har taget nogle alternative veje i livet – det giver stor respekt hos mig. Måske noget af det som jeg selv har tænkt på men aldrig har fået gjort. Du må have rigtig held og lykke med din(e) næste bog/bøger – jeg glæder mig til at læse dem.

De bedste hilsner

Leo Rasmussen
Centerdirektør
NYKREDIT

Kære Thomas,

Nyt, anderledes og professionelt var dit indlæg for vores kunder og potentielle kunder i Rønne i mandags. Indholdet var super, og lydeffekter/video virkede bare rigtig godt. Der er stor ros fra kunderne – specielt din ærlige facon blev bemærket – og dét, at du tog dig tid til gæsterne. Der kommer flere Nykredit-seminarer, og vi vender tilbage til dig med flere opgaver. Dét vil jeg glæde mig til.

De bedste hilsner,

Stig Haldan
Kundedirektør
NYKREDIT

Hej Thomas

Det var igen et flot foredrag, der fik vores elever til at reflektere over mange faktorer….vildt godt, meget informativt – og så kan man jo altid mærke, når foredragsholderen er engageret og brænder for sit fag….det gør du, og det giver absolut den rigtige stemning. Vi havde forældredag i lørdags, og ved flere af samtalerne refererede eleverne dig. Fantastisk.

Dorte Finnemann
Tølløse Privat- og Efterskole