Skip to content

Køb mine bøger her

Køb mine bøger her

PODSCARST

AFSNIT 6 + 7 SOFTWARE IKKE HARDWARE + HVA SÅ NU

RÅT FOR USØDET – AFSNIT 3 – “RØVHULLER”

RÅT FOR USØDET – AFSNIT 1 VENTILEN

Lyt til mine podcasts på Podimo

Jeg er vært på to serier – “Til det yderste” og “Gå forrest”.

“Til Det Yderste” fortæller historien om mennesker, som har presset sig selv til det yderste. De har placeret sig selv i nogle situationer, der har været adrenalinpumpede, meningsfulde – og farlige. Her fortæller de om motivationen og det øjeblik, hvor de var allermest pressede. 

Podcast-serien skal både tjene til inspiration for dem, der selv søger grænser og udfordrer sig selv, men også stille spørgsmålet: hvorfor gør vi egentlig det her? Hvad får vi ud af det, og hvad kan det have af konsekvenser? 

Jeg taler blandt andre med: Nagieb Khaja (krigsjournalist), Kamma Skaarup (sygeplejerske i Læger Uden Grænser). Erik B. Jørgensen (jægersoldat & eventyrer), Dennis Ohlsen (basejumper), Jon (“Alene i Vildmarken”), Aske Søby (ekstremcykelrytter – Race Across America)

I “Gå forrest” taler jeg med en række danskere om lederskab. I de fleste menneskelige relationer findes der en form for flokmentalitet. Der er nogen, der er nødt til at gå forrest og lede flokken – for eksempel til bedre resultater, øget sikkerhed eller nye destinationer. Hvad end det er i træningscenteret, på Christiansborg eller til hverdag på jobbet, så oplever vi ledelse. Jeg taler med nogle af de mennesker, der påtager sig lederrollerne.

Blandt andre taler jeg med: Christian Jensen (chefredaktør Politiken), Lars Henriksen (forperson for CPH Pride), Bent Isager (tidl. chef for politiets Rejsehold). Mette Vestergaard (team manager på det kvindelige håndboldlandshold). 

Følge mig på Instagram: @thomas_rathsack