Skip to content

Køb mine bøger her

Køb mine bøger her

1 Comment

 1. Troels Egtved
  25. februar 2021 @ 14:57

  Hej Thomas
  Glæder mig hvor vidt og omspændende en karriere du har/har haft. Du var min sergeant ved D. Kgl. Livgarde tilbage i 1986.
  Du ligner dig selv, dog er du en hel del mere muskuløs. Jeg husker dig som den mest sympatiske og empatiske delingsførere i kompagniet, jeg har med glæde fulgt din karriere (fra sidelinjen) og har læst dine bøger. Da “bølgerne gik højest” havde du min fulde opbakning. I mine øjne er du et rigtigt mandfolk.
  Tak for minderne, din indsats for fædrelandet og kongehuset, tak for gode bøger og spændende TV-programmer.
  Håber at se og høre dig i forb. m. et foredrag engang i fremtiden.
  “Pøj pøj” med den nye sæson af korpset.
  De venligste hilsner
  Troels E

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.