Skip to content

Køb mine bøger her

Køb mine bøger her

2 Comments

 1. Frederik Schollert
  22. maj 2019 @ 17:44

  Hej Thomas Rathsack
  Enormt inspirerende afsnit du har skrevet her! Ligeledes er din bog vil jeg sige! Jeg har dog et konkret spørgsmål til din træning dengang inden du søgte ind – Hvad gjorde dig i stand til at lave et sådan struktureret trænings program? Jeg sidder selv og “fifler” med at få skabt et passende trænings program, men jeg har svært ved at vide hvad de eksakte mål skal være, og hvordan min træning skal tilrettelægges. Har du nogen idé til steder man kan søge inspiration eller hente hjælp til at få lave et ‘ordentligt’ program?

  Mvh Frederik B.S.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.